ZaharulOradea

NEPI Rockcastle lansează Retail Insights, prima platformă de educație pentru specialiștii din retail

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare de retail din Romania, înțelege faptul ca această poziţie ȋnseamnă şi responsabilitatea de a fi un model pentru piață.

retailÎn acest context, compania lansează Retail Insights, prima platformă de educație pentru retailerii autohtoni, prin care le pune la dispoziție know-how relevant pentru creșterea afacerilor și îi conectează într-un eveniment de networking.

NEPI Rockcastle Retail Insights este platforma ce reunește o serie de evenimente, de la conferinţe, întâlniri de networking, forumuri și sesiuni de traininguri pe teme relevante pentru industrie. Prima ediție Retail Insights este dedicată activităților de marketing și comunicare și le oferă specialiștilor din industrie acces la cunoștințe și practici ce pot contribui la îmbunătățirea performanței și competitivității.

Evenimentul va avea loc pe 26 aprilie 2018 și va acoperi două teme relevante pentru retailul modern: folosirea CRM-ului ȋn managementul relației cu clienții si Media Buying ȋn context digital. Cele două teme vor fi susţinute de Fullscreen Digital şi OMD, evenimentul fiind organizat ȋn colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

„Pentru noi, sănătatea business-urilor locale de retail a devenit o prioritate, ţinȃnd cont că avem peste 300 de astfel de companii ȋn cele 17 centre comerciale din Romȃnia. Ne-am dat seama ȋnsă că uneori rezultatele acestora sunt afectate de faptul ca accesul la ultimele tehnologii sau practici de marketing este oarecum restricţionat din lipsa de resurse. Din acest motiv, am decis sa începem acest proiect prin care vom susține o serie de traininguri şi sesiuni destinate să diminueze ecartul ȋntre capacitățile retailerilor internaționali şi ale celor locali. Dacă acum ne-am concentrat pe marketing, urmărim o alta sesiune şi pe zona de achiziții/logistică. De obicei, implicarea retailerilor locali şi flexibilitatea lor nu sunt suficiente ȋn lupta cu lanțurile globale şi ne-am gândit să le dăm o mȃnă de ajutor acolo unde dispunem de mijloacele necesare.”, Sebastian Mahu, Asset Director NEPI Rockcastle.

Evenimentul Retail Insights se va desfășura ȋn data de 26 aprilie 2018, la Hotel Athénée Palace Hilton, din București, strada Episcopiei, nr.1-3, începând cu ora 09:00, ȋn sala de conferințe Regina Maria.

NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România, ca valoare a activelor si dimensiune a portofoliului de spatii comerciale, și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, după capitalizarea bursieră. Portofoliul companiei, prezentă în România din 2007, include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » NEPI Rockcastle lansează Retail Insights, prima platformă de educație pentru specialiștii din retail
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: