Noi magazine PROFI la Cetate și Moțăței

Astăzi s-au deschis încă două magazine PROFI  în județul Dolj, rețeaua ajungând să numere acum 409 de unități. Doljenii se bucură în momentul de față de 13 prezențe PROFI în opt localități: Băilești, Calafat, Amărăștii de Jos, Segarcea, Craiova, Dăbuleni, Cetate și Moțăței.

PROFIMagazinul inaugurat azi la Cetate funcționează în format Loco, pe Calea Severinului, având o suprafață totală de 355 mp,  sala de vânzări măsurând 176 mp.

Tot în format Loco funcționează și cel care si-a primit azi primii cumpărători la Moțăței. Unitatea are o suprafață totală de 498,8 mp din care sala de vânzări ocupă 139 mp.

PROFI

Prezentă în 198 de localități din toate județele țării, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România. Cu peste 9500 de angajați care lucrează în 191 de localități din toate județele, acesta este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Noi magazine PROFI la Cetate și Moțăței
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: