Robert Hellwagner este noul CEO al Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, are începând cu 1 iulie 2018 un nou director general, Robert Hellwagner, care îl va înlocui pe Alexandru Vlad, numit la conducerea Selgros Germania.

selgrosRobert Hellwagner, care a preluat poziția de CEO de la Alexandru Vlad, are o experiență de peste 10 ani în industria FMCG și în domeniul bancar din Austria și Elvetia. Acesta s-a alăturat echipei Selgros România în iunie anul trecut.

Selgros Cash&CarryTot de la 1 iulie, domnul Alexandru Vlad, fostul CEO Selgros România si cel care a condus operațiunile Selgros Cash & Carry România în ultimii 17 ani, fiind unul dintre cei mai longevivi manageri din retailul autohton, a preluat conducerea Selgros Germania și va conduce Consiliul de Administrație al Selgros Cash&Carry Germania, o piață de două ori mai mare pentru grupul elvețian Transgourmet Holding AG ce deține retailerul Selgros.

Selgros Cash&Carry

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 magazine în Bucureşti, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa și Bistrița. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni. Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *