O nouă campanie de fidelizare de la real,-

Până pe data de 21 august 2013, clienţii real,- Hypermarket vor beneficia de preţuri preferenţiale, cu reducere de 60%, la gama de pahare Luminarc Versailles, pe baza completării unor carduri bonus primite la casele de marcat, în cadrul celei mai recente campanii de fidelizare organizate de magazinele real,-.

Pentru fiecare 40 de lei cheltuiţi în hipermarketurile real,- din România , clienţii persoane fizice vor primi câte un autocolant cu un punct bonus, care se lipeşte pe cardul bonus special primit de la casa de marcat. După adunarea a 10 de puncte bonus, clienţii îşi pot alege oricare dintre cele 6 seturi de câte 6 tipuri de pahare, plus un decantor de vin, care alcătuiesc gama Luminarc Versailles aflate în promoţie (pahare pentru vinuri roşii sau albe, pentru şampanie, cognac sau alte tipuri de băuturi).

Preţurile promoţionale ale seturilor de câte 6 pahare încep de la doar 19,99 RON, pentru a le oferi cât mai multor clienţi ocazia de a le cumpăra la acest preţ special. Punctele bonus pot fi colectate în magazine până la data de 7 august 2013, cardul bonus putând fi folosit până la finalul campaniei, pe 21 august 2013.

În cadrul campaniilor de fidelizare anterioare, clienţii real,- au beneficiat de preţuri şi reduceri atractive pentru diverse alte produse premium: vase de bucătărie şi cuţite Thomas Rosenthal, electrocasnice Philips, produse de îngrijire personală Braun, genţi de călătorie American Tourister, jucării Paddington etc.

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui solicitant la Biroul de Informaţii pentru Clienţi şi pe website-ul magazinelor real, www.real.ro.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,090 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Promovare la locul de vanzare » O nouă campanie de fidelizare de la real,-
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: