Oracle introduce POS-urile mobile pentru retaileri

Pentru a facilita retailerilor perfecţionarea serviciilor oferite clienților și creșterea eficienței, Oracle a lansat recent Oracle Retail Mobile Point-of-Service, extensia mobilă a Oracle Retail Point-of-Service (POS), soluție care permite personalului din magazine să ajute clienții și să realizeze tranzacții în deplină siguranță, din orice punct al magazinului, folosind dispozitive mobile.

Pentru retailerii care utilizează deja Oracle Retail Stores Solutions, Oracle Retail Mobile POS crește utilitatea acestor aplicații, permițând personalului să verificestocul in magazin, să obțină informații despre produse, să activeze cardurile-cadou, să tipărească sau să transmită prin poștă electronică bonurile de casă și chiar să suspende anumite tranzacții, pentru a fi încheiate la casa de marcat.

Faptul că Oracle Retail Mobile POS este integrat cu Oracle Retail Stores Solutions, asigură simplificarea procesului de upgradare și consecvența logicii de afaceri și a tranzacțiilor, pentru întreaga gama de aplicații.

O analiză Gartner arată că retailerii sunt extrem de interesați de POS-urile mobile, care sunt privite ca un mod de transformare a experienței de check-out”, a declarat Jeff Roster, Research Vice President, Gartner. “Fiind una din cele patru forțe transformaționale pe care Gartner le-a definit, într-o analiză a sa, ca făcând parte dintr-un “Nexus al Fortelor”, mobilitatea, care include POS-urile mobile, va fi un domeniu-cheie de experimentare și investiții pentru retailerii care vor să avanseze”.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Oracle introduce POS-urile mobile pentru retaileri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: