Rețeaua PENNY a junge la 279 de magazine, după deschiderea unui magazin în Dumbrăveni, județul Suceava

Planul de expansiune al discounterului PENNY România continuă prin deschiderea unui nou magazin în Dumbrăveni, județul Suceava, al treilea deschis de retailer în acest an. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 279 de magazine.

PENNY

Magazinul PENNY din Dumbrăveni, județul Suceava are o suprafață totală de 854,67 mp și patru case de marcat. Cei 14 angajați îi așteaptă pe clienți la cumpărături de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:30 – 21:00 și duminica între 8:00 și 19:00. Totodată, magazinul dispune de 61 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Design-ul noului magazin din Dumbrăveni, județul Suceava, este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul magazin oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Fiecare nou magazin integrează toate elementele identității vizuale PENNY Punct și ale conceptului de comunicare „Economisim bani, nu dragoste.” Procesul de remodelare, început în primăvara lui 2020, va acoperi întreaga rețea până în 2022. Valoarea investițiilor pentru remodelarea tuturor magazinelor este de 22 de milioane de euro.

PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 279 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 5.000 de angajați.

PENNY și-a propus ca până în 2029, rețeaua natională de magazine să ajungă la 600 de unități, iar în materie de logistică, în primăvara anului 2021, va demara construcția unui nou centru logistic, al patrulea din România, la Filiași.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *