Penny Market ajunge la 176 de magazine în România

Începând cu 8 iunie 2016, un nou magazin Penny Market a fost deschis de către REWE România în județul Alba, al șaptelea din acest judeţ.

Penny Market 3Noul magazin face parte din planul de extindere a rețelei Penny Market, prin care își propune să aducă cât mai aproape de locuitorii orașului Câmpeni produse proaspete la prețuri oneste. Magazinul Penny Market din Str. Revoluţiei 1848, Nr 35, are o suprafaţă de vânzare de 850 mp, asigură 80 locuri de parcare și are 15 angajaţi.

Magazinul are un design modern și elegant, oferindu-le clienților o nouă experiență prin organizarea diferită a categoriilor de produse și prin varietatea de articole selecționate cu grijă, proaspete și pe gustul lor.

Raionul de legume și fructe întâmpină clienții chiar de la intrarea în magazin cu o varietate mare de produse, proaspete și verificate cu atenție de către personalul magazinului de mai multe ori pe zi.

Iar pentru îndrăgostiții de produse de panificație și patiserie, magazinul oferă o gamă largă de specialități, proaspăt coapte în cuptor de câteva ori pe zi.

Carnea proaspătă, lactatele și brânzeturile, selecția de peşte și mezeluri este gândită astfel încât să ofere în permanență soluții proaspete pentru orice moment al zilei, mereu la îndemână și la prețuri atractive. În plus, pasionații de produse internaționale vor găsi pe rafturile dedicate atât sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea), cât și dulciuri, băuturi fine și specialități gastronomice.

O altă surpriză pregătită clienților Penny Market o reprezintă gama diversificată de articole disponibile în variantă vrac. Acestea se regăsesc atât la rafturile dedicate cu dulciuri și snacks-uri sărate, cât și la vitrinele cu produse congelate, într-o ofertă variată de legume și peste congelat.

Rafturile cu produse non-food își așteaptă cumpărătorii în prima parte a magazinului, într-o zonă elegant delimitată și foarte bine organizată. De la produse pentru bucătărie sau grădină, până la textile de casă și articole de menaj atent selecționate, gamă de produse non-food reprezintă una dintre atracțiile magazinului.

Acesta va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.00 si 22.00 şi duminică între orele 8.00 şi 20.00.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piaţa locală având loc în anul 2005. Alături de cele 176 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,081 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Penny Market ajunge la 176 de magazine în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: