Penny Market ajunge la 177 de magazine în România

REWE România continuă planul de extindere și, începând cu 13 iulie 2016, locuitorii din Drobeta-Turnu Severin se vor bucura de un nou magazin Penny Market (strada Topolniței  nr. 8), al patrulea deschis de către companie în județul Mehedinți și al doilea din orașul Drobeta-Turnu Severin.

Penny MarketNoul magazin, cu o echipă formată din 16 angajați, are o suprafață de 1350 mp și asigură 170 locuri de parcare.

Noul magazin are un design modern și elegant, clienții având parte de o experiență nouă prin organizarea diferită a categoriilor de produse, dar și prin articolele proaspete, selecționate cu grijă zi de zi.

Penny Market își întâmpină clienții cu o varietate de legume și fructe în raionul aflat chiar la intrarea în magazin și oferă o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Selecția de produse este gândită în așa fel încât să ofere soluții proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei. Varietatea lactatelor și brânzeturilor, carnea proaspătă și gama de pește și mezeluri sunt mereu la îndemâna clienților la prețuri atractive.

Clienții beneficiază și de o gamă diversificată de articole disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Design-ul modern și elegant din prima parte a magazinului găzduiește produsele non-food, una dintre atracțiile magazinului.

Penny Market va fi deschis de luni până sâmbătă, intre orele 7.00 si 23.00 si duminica intre orele 08.00 si 21.00.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piaţa locală având loc în anul 2005. Alături de cele 177 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,883 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Penny Market ajunge la 177 de magazine în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Lumea marketing 13 iulie 2016, 21:29

    http://www.retail-fmcg.ro/retail/retail-national/rewe-romania-va-deschide-5-magazine-penny-market-reteaua-ajungand-la-181-de-unitati.html

    Pana mai ieri erau 181 magazine penny azi sunt 177 magazine. Ce ziceti ca la Cluj-Napoca se inchide pentru renovare sau remodelare. Hmmm. 😐 despre asta nu stiti nimic?!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: