Penny Market ajunge la 179 de magazine în România

REWE România își continuă planul de extindere al rețelei Penny Market odată cu deschiderea celui de-al 179-lea magazin din țară. Cel mai nou Penny Market și-a deschis porțile în data de 7 septembrie 2016, în satul Dudu, comuna Chiajna, județul Ilfov, pe strada Soarelui nr. 4.

Penny MarketEchipa formată din 17 angajați își desfășoară activitatea în magazinul cu o suprafață de 1.396 mp, care asigură 80 de locuri de parcare.

Noul magazin surprinde clienții printr-o modalitate nouă de organizare a categoriilor de produse și pune zi de zi la dispoziția clienților produse selecționate cu cea mai mare grijă, o varietate de legume, fructe și diverse produse de panificație și patiserie. În plus, clienții se pot bucura de lactate și brânzeturi variate și de o gamă largă de carne, mezeluri și pește la prețuri atractive.

De pe rafturile noului magazin nu lipsesc nici produsele internaționale, atât sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea), cât și dulciuri, băuturi fine și specialități gastronomice. Iar în ajutorul clienților care vor să salveze timp, vin soluțiile “ready to eat”: gama de mixuri de salate și sosurile delicioase.

În rețeaua de magazine Penny Market clienții găsesc soluții proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei. Au la dispoziție și articole disponibile în variantă vrac, la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, dar și în zona cu produse congelate sau în zona cu mâncare pentru animalele de companie. Mai mult, clienții se pot bucura de patru sortimente diferite de vin la vrac.

Noul Penny Market surprinde printr-un decor modern și elegant chiar de la intrarea în magazin. Astfel, încă de la primul pas, clienții sunt întâmpinați de una dintre atracțiile principale, produsele non-food, de la produse pentru bucătărie sau grădină, până la textile de casă și articole de menaj.

Noul magazin Penny Market din Chiajna este deschis de luni până sâmbătă, între orele

7.00-23.00 și duminica între orele 8.00-21.00.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piaţa locală având loc în anul 2005. Alături de cele 177 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Penny Market ajunge la 179 de magazine în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: