Rețeaua Penny Market ajunge la 180 de magazine în România

REWE România continuă extinderea rețelei Penny Market odată cu deschiderea magazinului cu numărul 180.

Penny MarketNoul magazin își așteaptă clienții începând cu 14 septembrie 2016, în orașul Măgurele, județul Ilfov, pe strada Str. Atomiștilor nr. 369-375.

Noul magazin se întinde pe o suprafață de 1608 m2, asigură 78 de locuri de parcare, iar echipa formată din 14 angajați este pregătită să întâmpine clienții care trec pragul magazinului.

Noua modalitate de organizare a categoriilor de produse surprinde clienții prin varietatea de produse selecționate cu cea mai mare grijă – de la fructe și legume, la o gamă largă de produse de panificație și patiserie, dar și o selecție de lactate și brânzeturi. În plus, clienții vor avea zi de zi la îndemână produse din carne, mezeluri și pește la prețuri atractive.

Pentru clienții iubitori de rețete internaționale, noul magazin prezintă o gamă specială de produse, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) și dulciuri, la băuturi fine sau specialități gastronomice. De asemenea, clienții mereu ocupați vor găsi în noul Penny Market soluții “ready to eat”: mixuri de salate și sosuri delicioase.

O noutate noului magazin sunt articolele disponibile în variantă vrac, disponibile la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, în zona cu produse congelate, dar și în zona cu mâncare pentru animalele de companie.

Decorul modern și elegant al noului Penny Market surprinde clienții încă de la primul pas în magazin. Chiar de la intrare ajung în zona produselor non-food, care asigură o varietate de produse pentru bucătărie sau grădină, textile de casă și articole de menaj.

Noul Penny Market din Măgurele, județul Ilfov își așteaptă clienții de luni până sâmbătă, între orele 7.00-23.00 și duminica între orele 8.00-21.00.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piaţa locală având loc în anul 2005. Alături de cele 177 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Rețeaua Penny Market ajunge la 180 de magazine în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: