PENNY Market a încheiat anul 2019 cu o rețea de 256 de magazine

Rețeaua de magazine de tip discount PENNY Market încheie anul 2019 cu 256 de unități deschise în România. 20 de magazine PENNY Market deschise în 2019. Ultimele patru unități au fost inaugurate în luna decembrie a anului trecut în Ianca,  Târgu Mureș, Fierbinți și Constanța. 

Penny MarketConform planului de expansiune de a deschide 20 – 25 de noi magazine în fiecare an și de a ajunge la un număr de 400 de filiale până în 2025, PENNY Market încheie anul 2019 cu patru noi deschideri:

PENNY Market Ianca (județul Brăila)

Aflat pe Calea Brăilei, Nr. 9A, cu o echipă de 14 angajați, o suprafață de vânzare de aproximativ 854 m2, patru case de marcat și 77 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică între 08:00 – 19:00.

PENNY Market Târgu Mureș (județul Mureș)

Situat pe strada Voinicenilor, Nr. 109-113. Cei 14 angajați își asteaptă clienții de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică în intervalul 08:00 – 19:00 în magazinul cu o suprafață de vânzare de 797 m2, care dispune de patru case de marcat și 37 locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

PENNY Market Fierbinți (județul Ialomița)

Situat în Fierbinți Târg, pe Calea București, Nr. 28. Magazinul are o suprafață de aproximativ 852 m2 și dispune de 50 de locuri de parcare, dintre care două dedicate persoanelor cu dizabilități. Echipa noului magazin numără 14 angajați, iar programul acestuia este Luni – Sâmbătă: 7:30 – 21:00, Duminică: 8:00 – 19:00.

PENNY Market Constanța (județul Constanța)

Situat la intersecția străzilor I.L. Caragiale și Eliberării, Lot 1, cu o echipă de 14 angajați, o suprafață de vânzare de aproximativ 797 m2 și patru case de marcat. Magazinul dispune de 37 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități, iar programul magazinului este următorul: Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00; Duminică: 08:00 – 19:00.

Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șase ani pe piața din România.

De-a lungul anului trecut, PENNY Market a deschis 20 de magazine în următoarele localități și orașe:

Târgu Neamț (județul Neamț)
Scornicești (județul Olt)
Ploiești (județul Prahova)
Baia Sprie (Maramureș)
București (Prelungirea Ghencea)
Măcin (județul Tulcea)
Vicovu de Sus (județul Suceava)
Pantelimon (județul Ilfov)
Roman (județul Neamț)
Sibiu (județul Sibiu)
Brănești (județul Ilfov)
Boldești Scăieni (județul Prahova)
Sebiș (județul Arad)
Rupea (județul Brașov)
Oșorhei (județul Bihor)
Otopeni (județul Ilfov)
Constanța (județul Constanța)
Ianca (județul Brăila)
Fierbinți (județul Ialomița)
Târgu Mureș (județul Mureș)

PENNY Market

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 256 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *