Penny Market va încheia anul cu 236 de magazine

Planul ambițios de expansiune al REWE România continuă și în luna decembrie cu deschiderea a 8 magazine Penny Market în 7 județe din România și în capitală. Rețeaua ajunge astfel la 236 de magazine operaționale în România.

Penny marketToate cele 236 de magazine Penny Market, construite sau remodelate în format Future Store, au un design modern și elegant, ceea ce oferă o experiență complet nouă și îmbunătățită clienților care le trec pragul.

„Anul 2018 a fost foarte bun pentru noi. Am continuat strategia companiei noastre și am ajuns în și mai multe orașe din România, ceea ce înseamnă că suntem mai aproape de clienții noștri. Vom continua planul de expansiune în anii următori și vom dezvolta business-ul nostru aici astfel încât în 2025 să ajungem la 400 de magazine”, a declarat Daniel Gross, Director General Penny Market România.

Până acum, deschiderile Penny Market din luna decembrie au fost:

  • Penny Market din Râmnicu Valcea, aflat pe strada Gib Mihaescu, nr. 23. Magazinul are o  echipă de 12 angajați, o suprafață de vânzare de 796 m2, 4 case de marcat, dispune de 67 de locuri de parcare, dintre care unul este destinat persoanelor cu dizabilități locomotorii și este deschis de luni până sâmbătă în intervalul orar 07.30 – 21.00 și duminica între 08:00 – 19:00. De asemenea, noul spațiu are și o macelărie cu carne proaspătă. Acesta este al doilea magazin Penny Market din oraș.
  • Penny Market din București, localizat pe bulevardul Timișoara, sector 6, București. Magazinul a fost deschis pe 12 decembrie și are o echipă de 14 angajați, o suprafață de vânzare de 855 m2, 4 case de marcat și 120 de locuri de parcare, dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00 – 23:00 și duminică între 08:00 – 21:00. Noul spațiu are și o măcelarie care le oferă clienților posibilitatea de a-și alege produsele din carne proaspătă exact așa cum le doresc.
  • Penny Market din Victoria, localizat pe strada Primăverii, nr. 7. Magazinul a fost deschis pe 12 decembrie și are o echipă de 13 angajați, o suprafață de vânzare de 598 m2, 3 case de marcat și 41 de locuri de parcare, dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică între 08:00 – 19:00.
  • Penny Market din Sighetul Marmației, localizat pe strada Avram Iancu, nr. 20. Magazinul are o echipă de 17 de angajați, o suprafață de vânzare de 860 m2, 4 case de marcat și 78 de locuri de parcare. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică între 08:00 – 20:00. Noul spațiu include și o măcelarie de unde clienții pot achiziționa produse din carne proaspătă.
  • Penny Market din Lehliu, localizat pe strada Nicolae Titulescu, nr. 6A. Magazinul are o suprafață de vânzare de 792 m2 și 60 de locuri de parcare, dintre care 4 sunt destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii. Echipa noului magazin este formată din 16 angajați care sunt la dispoziția clienților de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică între 08:00 – 19:00. Mai mult, clienții vor putea beneficia și de măcelăria cu carne proaspătă.
  • Penny Market din Curtici, deschis pe 21 decembrie 2018 și localizat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 45. Magazinul are o echipă de 14 de angajați, o suprafață de vânzare de 856 m2 și 80 de locuri de parcare. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică între 08:00 – 19:00. De asemenea, noul spațiu are și o măcelărie de unde clienții pot achiziționa carne proaspătă.

Urmează să se deschidă până la finalul anului:

  • Penny Market din Horezu se va deschide pe 22 decembrie 2018 și va fi localizat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 43. Magazinul are o echipă de 9 angajați, o suprafață de vânzare de 831 m2 și 82 de locuri de parcare, dintre care 3 sunt destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii. În plus, magazinul dispune de un spațiu destinat măcelăriei unde clienții au posibilitatea de a-și alege produse din carne proaspătă. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică între 08:00 – 19:00.
  • Penny Market din Chiajna se va deschide pe 29 decembrie 2018 și va localizat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 2A. Magazinul are o echipă de 15 angajati, o suprafață de vânzare de 810 m2 și 50 de locuri de parcare, din care 4 sunt destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii. Noul spațiu va avea și o măcelarie care le oferă clienților posibilitatea de a-și alege produsele din carne proaspătă exact așa cum le doresc.

Magazinele Penny Market își primesc clienții cu o varietate de legume și fructe proaspete în raionul aflat chiar la intrare și pun la dispoziția clienților o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Produsele de pește și mezelurile completează varietatea produselor proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei, precum și gama consistentă de produse lactate, brânzeturi și carne proaspătă.

De asemenea, clienții beneficiază și de un număr mai mare de produse disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 236 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4,300 de angajați.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Penny Market va încheia anul cu 236 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: