Rețeaua PENNY MARKET din România ajunge la 240 de magazine

Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu o nouă unitate în București, iar rețeaua ajunge la 240 de spații deschise în România.

Penny marketNoul magazin PENNY Market din București de pe Șoseaua Prelungirea Ghencea, Nr. 39 – 41, are un spațiu de vânzare de 811 m2 și o echipă de 14 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:00 – 22:00 și duminică între 08:00 – 20:00. Pentru confortul clienților săi, noul magazin dispune și de un număr de 52 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune și de o componentă verde, acoperișul fiind prevăzut cu panouri fotovoltaice răspunzătoare pentru transformarea energiei solare în energie electrică.

În magazinul din Prelungirea Ghencea se va putea folosi serviciul Apple Pay, recent introdus în România. Clienții PENNY Market pot plăti la casă contravaloarea cumpărăturilor la aceleași dispozitive contactless pe care le folosesc când plătesc cu cardurile obișnuite de debit sau de credit. Serviciul Apple Pay poate fi accesat cu ușurință prin pornirea WiFi-ului în magazin. La nivel național, toate magazinele PENNY Market oferă clienților serviciul de WiFi gratuit, cât și posibilitatea efectuării plăților folosind Apple Pay.

Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România.

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.

PENNY Market

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 240 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Rețeaua PENNY MARKET din România ajunge la 240 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: