Penny Market deschide 5 magazine noi și ajunge la 185 de unități

REWE România continuă planul de extindere și deschide cinci magazine noi Penny Market în patru județe din România. Noile deschideri fac parte din planul de dezvoltare a rețelei Penny Market, unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din țară, parte a grupului REWE România.

Penny MarketNoile magazine vin cu un design modern, elegant și surprind clienții cu o experiență nouă prin organizarea diferită a categoriilor de produse, dar și prin articolele proaspete, selecționate cu grijă zi de zi.

Penny Market își întâmpină clienții cu o varietate de legume și fructe în raionul aflat chiar la intrarea în magazine și oferă o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Selecția de produse este gândită în așa fel încât să ofere soluții proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei. Varietatea lactatelor și brânzeturilor, carnea proaspătă și gama de pește și mezeluri sunt mereu la îndemâna clienților la prețuri atractive.

În plus, clienții beneficiază și de o gamă diversificată de articole disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Cele cinci noi magazine vor fi deschise pe parcursul lunii noiembrie, în patru județe din țară. Prima deschidere are loc pe 2 noiembrie în Satu Mare (Unio – B-dul Lucian Blaga, nr. 35). Noul supermarket are o echipă de 16 angajați, o suprafață de 1440 m2 și asigură 56 de locuri de parcare.

Noul Penny Market din Tomești, județul Iași, va fi inaugurat pe 16 noiembrie, pe strada Profesor Petru Olteanu 61A. Cei 14 angajați vor întâmpina clienții în magazinul cu o suprafață de 1181 m2, care va asigura 52 de locuri de parcare.

Pe 23 noiembrie, Penny Market va deschide două noi magazine în București și Buftea.

Magazinul din București (Șoseaua Gherase, nr. 66-70) va asigura 90 de locuri de parcare (inclusiv patru locuri pentru persoane cu handicap) și va avea 16 angajați care își vor desfășura activitatea pe o suprafață de 1402 m2.

Iar noul Penny Market din Buftea, situat pe strada București – Târgoviște nr.139, va asigura 53 de locuri de parcare (inclusiv patru locuri pentru persoane cu handicap), va avea o suprafață de 1305 m2 și 16 angajați.

Nu în ultimul rând, pe 30 noiembrie va fi inaugurat noul Penny Market din Oradea, pe strada Sovata, nr. 4. Magazinul se va întinde pe o suprafață de 1354,55 m2, va avea 15 angajați și va asigura 56 de locuri de parcare.

Una dintre principalele atracții ale noilor magazine vor fi produsele non-food, situate chiar în prima parte a noilor Penny Market, deschise de luni până sâmbătă, între orele 7.00 – 23.00 și duminica, între orele 8.00 – 21.00.

Odată cu deschiderile din Satu Mare, Tomești, București, Buftea și Oradea, rețeaua Penny Market va ajunge la 185 de magazine.

Toate cele cinci noi construcții sunt ridicate de REWE România pe formatul standard Penny Market, grupul german ajungând la finalul lunii noiembrie, împreună cu rețeaua XXL Mega Discount, la 193 de magazine operaționale.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Grupul REWE România mai deține și 8 magazine XXL Mega Discount, 6 dintre ele urmând a fi transformate în Penny Market în cursul anului 2017.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,071 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Penny Market deschide 5 magazine noi și ajunge la 185 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: