Penny Market a avut o creștere de 6,9% a cifrei de afaceri în anul 2017

REWE România, prin lanțul de magazine Penny Market, a avut o creștere de 6,9% a cifrei de afaceri în anul 2017, conform raportului financiar al retailerului.

Penny marketÎn anul 2017, REWE Group a avut o creștere puternică a cifrei de afaceri pe toate segmentele de business, atât în țara de origine, cât și în celelalte țări. Cifra de afaceri externă, totală, a crescut cu 6,7%, ajungând la 57,8 miliarde de euro.

Numărul magazinelor a crescut cu 3,7%, ajungând la 15,313 de unități, iar numărul de angajați în Germania și în alte țări europene a crescut cu 6,1%, ajungând la 345,434 de angajați.

În Italia, Austria, Ungaria, România și Cehia, Penny International a generat o cifră de afaceri de 4,5 miliarde de euro. Comparativ cu anul anterior, aceasta înseamnă o creștere a cifrei de afaceri de 5,4%.

Țările care au avut cea mai mare creștere a vânzărilor sunt Cehia (la 1,3 miliarde de euro), Italia (la 1,1 miliarde de euro) și Austria (la 785 milioane de euro). Penny International a înregistrat o creștere puternică a vânzărilor în Ungaria cu 12,2%, urmată de Cehia cu 9,2% și România cu 6,9%.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 223 magazine Penny Market la nivel național si activează cu un număr de aproximativ 4,300 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2018 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *