Penny Market extinde parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru încă patru ani

Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru încă patru ani și susține noi echipe reprezentative și competiții. Suportul acoperă, în premieră, reprezentativele de juniori și junioare, precum și de tineret, dar și primele ligi din futsal și fotbalul feminin.

Penny Market

Retailerul, care este și furnizorul oficial al echipelor naționale pentru diferite categorii de produse, devenit sponsor al echipei naționale de seniori încă din 2015, va susține de acum și:

•       Echipa Națională de Fotbal  Under 21 – Masculin

•       Echipa Națională de Fotbal Under 19 – Masculin

•       Echipa Națională de Fotbal Under 18 – Masculin

•       Echipa Națională de Fotbal Under 17 – Masculin

•       Echipa Națională de Fotbal Under 16 – Masculin

•       Echipa Națională de Fotbal Under 15 – Masculin

•       Echipa Națională de Futsal – Masculin

•       Echipa Națională de Futsal U21 – Masculin

•       Liga 1 de Futsal – Masculin

•       Echipa Națională de Fotbal – Feminin

•       Echipa Națională de Fotbal  Under 21 – Feminin

•       Liga 1 – Feminin

“Experiența celor trei ani de parteneriat cu FRF ne-a arătat importanța de a fi aproape de clienții noștri în toate aspectele vieții lor, de a ne bucura împreună cu ei la meciuri, de a susține împreună sportivii preferați, de a ne simți parte din aceeași echipă. Odată cu reînnoirea acestui parteneriat și cu susținerea noilor echipe, ne propunem să ne implicăm din ce în ce mai mult în dezvoltarea fotbalului românesc ”, a declarat Dennis Biernatzki, Director Deneral REWE România.

Penny Market va continua să vândă echipamentul oficial

Penny Market va continua să vândă echipamentul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României, dar și accesorii pentru suporterii fotbalului, în cele 227 de magazine la nivel național.

“Suntem onorați de extinderea parteneriatului cu REWE Group, o companie care întărește acum relația specială pe care o are cu fotbalul românesc. Strategia FRF și rezultatele obținute în urma implementării acesteia prin dezvoltarea fotbalului la nivel de copii și juniori, a fotbalului feminin și a a celui în sală sunt subliniate de acest pas important pe care îl facem astăzi.

Pentru prima oară, reprezentativele de juniori și tineret, masculin și feminin, vor avea un partener dedicat. Totodată, susținerea competițiilor de futsal și fotbal feminin se consolidează”, a adăugat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 227 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Penny Market extinde parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru încă patru ani
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: