Penny Market a deschis trei noi magazine în luna noiembrie, rețeaua națională ajungând la 215 magazine

Penny Market continuă planul de extindere și deschide în luna noiembrie trei noi magazine în trei județe din România, rețeaua națională ajungând la 215 magazine.

Penny MarketMagazinele Penny Market au un design modern și elegant, iar clienții se vor bucura de o experiență complet nouă prin modul în care sunt dispuse categoriilor de produse, dar și prin articolele proaspete, selecționate cu grijă zi de zi.

Seria deschiderilor din luna noiembrie continuă cu:

  • Penny Market din Vișeul de Sus (Maramureș) aflat pe Strada Gheorghe Doja nr.5. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul orar 07:30 – 22:00, și duminica între 08:00 – 20:00 și dispune de 45 de locuri de parcare. Noul Penny Market are 15 angajați care își desfășoară activitatea pe o suprafață de 799.3 m2.
  • Penny Market Videle (județul Teleorman),aflat pe Str. Florilor, nr. 8-10, cu o echipă de 15 de angajați, o suprafață de vânzare de 61 m2 și 85 de locuri de parcare. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminica între 08:00 – 20:00.
  • Penny Market Florești (județul Cluj), pe strada Eroilor 110. Cei 15 angajați își așteaptă clienții de luni până sâmbătă în intervalul 07:30-22:00 și duminica în intervalul 08:00-20:00 în magazinul cu o suprafață de vânzare de 850m2și 80 de locuri de parcare.

Marea Unire a preţurilor mici

Magazinele Penny Market își vor primi clienții cu o varietate de legume și fructe proaspete în raionul aflat chiar la intrare și vor pune la dispoziția clienților o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Produsele de pește și mezelurile completează varietatea produselor proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei, precum și gama consistenta de produse lactate, brânzeturi și carne proaspătă.

De asemenea, clienții vor beneficia și de un număr de produse disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 215 magazine PENNY Market la nivel național si activează cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2017 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *