Rețeaua PENNY Market se extinde cu două noi magazine în Roman și Sibiu și ajunge, astfel, la un număr total de 246 de unități

Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu două magazine în Sibiu și Roman. Astfel, rețeaua ajunge la 246 de unități deschise în România. 

Penny MarketMagazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store.

În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi. 

Cele două deschideri ale lunii noiembrie sunt următoarele: 

Penny Market Sibiu, al treilea magazin PENNY Market din Sibiu (județul Sibiu), aflat pe Strada Gușteriței, Nr. 21, cu o echipă de 18 angajați, o suprafață de vânzare de aproximativ 860 mp și 83 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminică între 08:00 – 20:00. 

Penny Market Roman, al doilea magazin din Roman (județul Neamț), este situat pe Strada Miron Costin, Nr. 3. Cei 16 angajați își asteaptă clienții de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică în intervalul 08:00 – 19:00 în magazinul cu o suprafață de vânzare de 780 mp și 38 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România.  

PENNY Market

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 246 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *