PENNY are un nou program de funcționare, iar între 11.00 și 13.00 acordă prioritate persoanelor în vârstă

Cele 257 magazine PENNY deschise în România și-au schimbat programul începând cu 26 martie 2020. Principalele două schimbări se referă la ora de închidere și la prioritatea acordată persoanelor în vârstă în magazin și la casa de marcat, în intervalul orar 11:00 – 13:00.

Penny

Noul program de Luni si până Sămbătă este:

– București – Ilfov: 07:00 – 21:00

– Restul țării: 07:30 – 21:00

Excepții fac trei magazine PENNY care sunt amplasate în centrele comerciale din Brașov, Pitești și Piatra Neamț. Acestea vor funcționa de luni până sâmbătă, în intervalul orar cuprins între 08:00 dimineața și 21:00 seara.

Programul pentru Duminică este:

– 08:00 – 20:00 în orașele mari precum București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare și altele

– 08:00 – 19:00 în orașele cu sub 100.000 de locuitori precum Botoșani, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara și altele.

PENNY Market introduce măsuri speciale pentru persoanele vârstnice, de peste 65 de ani. Pentru ca acestea să poată efectua cumpărăturile în siguranță, le acordăm prioritate în magazin și la casa de marcat în intervalul orar 11:00 – 13:00.

La recomandarea autorităților, magazinele PENNY își vor modifica programul oricând este necesar. Puteți regăsi toate informațiile despre funcționarea magazinelor din întreaga țară pe website-ul oficial al companiei, www.penny.ro.

PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 257 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 4.500 de angajați.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *