Publicis Romania aduce prima zăpadă din an la Carrefour

Publicis România a adus clienţilor Carrefour prima zăpadă din an într-unul dintre hypermarket-urile din Bucureşti, pentru a le reaminti de bucuria din copilărie a primei ninsori.

CarrefourDeşi sărbătorile de iarnă sunt momentul special din an, totuşi, cumpărăturile care preced Crăciunul devin din ce în ce mai stresante. În goana de a găsi cadourile perfecte şi de a bifa totul de pe lista de cumpărături, se întâmplă să uităm tocmai lucrurile care fac aceste zile din an atât de speciale. Prima zăpadă anunţă magia sărbătorilor, vacanţa atât de aşteptată a copiilor, momentul în care lumea întreagă este mai bună.

Publicis şi Carrefour România şi-au propus să le reamintească românilor de vacanţa de iarnă din copilărie, cea mai magică perioadă din an. Aşa că au adus zăpada, atât de aşteptată de toată lumea în Bucureşti, într-un hypermarket Carrefour pentru o zi.

Ideea a apărut când ne-am întrebat care-i lucrul ăla de care ne e cel mai mult dor din iernile copilăriei. Prima zăpadă. E interesant că azi poţi cumpăra cam orice pentru sărbătorile de Crăciun şi totuşi nu poţi cumpăra lucrurile care chiar fac perioada asta magică, cum ar fi zăpada. Contextul meteo ne-a dat şansa să oferim clienţilor Carrefour prima ninsoare din acest an, înăuntrul hypermarket-ului.

Spotul video a atins un reach de peste 1 milion si jumătate de români. „Prima zăpadă” a stârnit peste 13,000 de reacţii pe Facebook. Aici puteţi urmări spotul.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *