Peste 195 de producători locali livrează legume și fructe în magazinele Mega Image

Mega Image continuă să fie alături de producătorii locali de legume și fructe din programul „Gusturi românești de la gospodari” care au nevoie acum, mai mult decât oricând, de sprijin pentru a-și vinde recoltele și pentru a avea stabilitate financiară.

Mega Image

Cei peste 195 de producători locali cultivă responsabil legume și fructe de sezon pe o suprafață de peste 130 de hectare în zone renumite din întreaga țară, doar în sistem tradițional, direct pe sol, beneficiind de sprijin și implicarea Mega Image pentru semințe, fertilizanți, biostimulatori, tratamente fitosanitare și metode de combatere integrată a agenților patogeni.

Doar culturi crescute controlat, sub supravegherea inginerului agronom din program

Programul e unic pe piața de retail din România prin echipa Mega Image coordonată de un inginer agronom, care le oferă producătorilor consultanță pas cu pas, de la analiza solului și a apei, la planificarea culturilor, până la tratarea culturii pe perioada creșterii și verificarea finală înainte de livrare în magazine.

În programul Gusturi românești de la gospodari se pune un accent foarte mare pe gustul, siguranța și calitatea legumelor, iar parteneriatul cu toți producătorii din program este pe termen lung. Ei primesc de la Mega Image o afacere la cheie și au consultanță specializată de la planificarea culturii în iarnă, la rețete personalizate și tot ce au nevoie pe parcurs. În final, siguranța producției este asigurată prin prețuri sigure și preluarea întregii producții. Mai mult, Mega Image investește în certificarea lor Global GAP, care le atestă mai departe calitatea produselor.

Cu gust bun, ca la țară

Toate soiurile de legume și fructe „Gusturi românești de la gospodari” sunt selectate atent pentru gust și sunt cultivate doar tradițional, direct în sol, în solarii sau în livezi atent supravegheate. Tratamentele se fac la recomandarea inginerului agronom, iar la unele legume dăunătorii sunt combătuți preponderent biologic. Totul pentru a păstra gustul bun, curat și sănătos, de la țară.

Din fermă, direct la raft în Mega Image, în mai puțin de 24 de ore de la cules

Legumele de sezon sunt livrate zilnic de producătorii locali direct în depozitele Mega Image, unde trec de procesul final de control de calitate pentru a ajunge în magazine proaspete, imediat după cules: roșii, ardei bianca, salată verde, castraveți cornișon, ardei kapia și vinete.

Fructele de vară, dulci și gustoase, ajung direct din livadă, din zone cu tradiție: cireșe, caise, fructe de pădure, prune, mere, pepeni.

O comunitate de producători responsabili care crește an de an

Programul „Gusturi românești de la gospodari” crește an de an cu noi fermieri care se alătură, cei mai mulți venind la recomandarea celor existenți. O nouă zonă legumicolă care a crescut foarte repede este Corabia, din județul Olt, cu 28 de fermieri care au intrat în program în 2019, ajungând la 65 în total în acest an, cu suprafețe dublate de cultivare de la un an la altul.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 787 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Oradea, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *