PROFI a deschis 22 de magazine în luna noiembrie 2020

PROFI, retailerul cu cea mai mare acoperire națională din România, a deschis 22 de magazine în noiembrie 2020.

PROFI

Dintre cele 22 de magazine inaugurate de PROFI în luna noiembrie, 5 unități sunt în format supermarket (Standard), 6 unități sunt în format City (convenience), iar 11 unități sunt în format Loco, formatul dedicat mediului rural.

Cu peste 21.000 de angajați în peste 1.350 de magazine proprii și magazine agent, prezente în peste 600 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Rețeaua de magazine PROFI este operată de PROFI ROM FOOD, compania care aparține Mid Europa Partners. Ținta retailerului în România este de a ajunge la o rețea națională de peste 2.500 de magazine până la finele anului 2024.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *