Profi deschide magazine la Eforie Nord, Timișoara, Suceava și Bocșa

Profi deschide săptămâna aceasta noi magazine la Eforie Nord, Timișoara, Suceava și Bocșa, reţeaua sa naţională ajungând astfel să numere 401 de unități în 191 de localități.

PROFI Suceava Areni-1Magazinul inaugurat la Eforie Nord, Jud. Constanța, funcționează în format Standard, pe B-dul Republicii nr. 7. Suprafața sa totală este de 517.14 mp din care sala de vânzări ocupă 372 mp.

Noul magazin din Timișoara, Jud. Timiș, este situat pe str. Cugir, nr. 18, bl. 78 și funcționează în format City. Unitatea are o suprafață totală de 409 mp, sala de vânzări măsurând 259 mp.

În Suceava, Jud. Suceava, pe str. Prof. Leca Morariu nr. 1A, (Areni) funcționează în format Standard cel de al șaptelea magazin din localitate. Suprafața sa totală este de 500 mp, din care sala de vânzări ocupă 330 mp.

Localitate nouă pe harta rețelei Profi, și orașul Bocșa din Jud. Caraș-Severin va avea, începând de sâmbătă, un magazin Profi în format Standard. Unitatea va funcționa la pe str. Funicularului nr. 65, cu o suprafață totală de 530 mp, sala de vânzări ocupând 357 mp.

Cu peste 9.500 de angajați care lucrează în localități din toate județele țării, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și totodată unul dintre cei mai mari angajatori din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi deschide magazine la Eforie Nord, Timișoara, Suceava și Bocșa
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: