PROFI deschide 3 magazine și ajunge la 404 unităti

Două magazine Loco și unul în format Standard s-au adăugat din această săptămână la rețeaua PROFI care acum numără 404 de unități în 193 de localități din toate județele și municipiul București.

ProfiMagazinul Profi Standard inaugurat astăzi în Craiova, Jud. Dolj, funcționează în Centrul Comercial Mercur, pe Str. Calea Unirii nr. 14. Magazinul are o suprafață totală de 1289 mp și o sală de vânzări de 720 mp.

Localitate nouă pe harta rețelei, Osica de Sus din Jud. Olt va avea o unitate Profi Loco pe  Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 4, sat Osica de Sus. Magazinul are o suprafață totală de 464 mp din care sala de vânzări ocupă 290 mp.

Tot în format Loco funcționează și primul magazin Profi  din localitatea Comloșu Mare, Jud. Timiș, la nr. 657. Suprafața sa totală este de 576.11 mp, sala de vânzări ocupând 191 mp.

Cu peste 9500 de angajați, PROFI își fortifică astfel poziția pe care s-a plasat deja: rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,035 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI deschide 3 magazine și ajunge la 404 unităti
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: