PROFI ajunge la 430 de magazine în România

Din această săptămână, odată cu deschiderea a două magazine PROFI la Pitești și Uricani, rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România se extinde la 205 localități și numără 430 de unități.

PROFI Pitesti Liviu RebreanuCel mai nou punct de pe harta PROFI este, începând de ieri, Uricani din județul Hunedoara. Aici funcționează acum un magazin al retailerului în format Standard, amplasat pe Aleea Muncii, nr.11. Unitatea are o suprafață totală de 495.5 m2 și suprafața sa de vânzare este de 365 mp.

Magazinul în format City deschis tot ieri la Pitești, la parterul blocurilor N1/N2 de pe strada Liviu Rebreanu, ridică la 10 numărul unităților PROFI din localitate. Unitatea dispune de o suprafață totală de 340 mp, sala de vânzări ocupând 185 mp.

Cu peste 10.000 de angajați și planuri de a-și continua dezvoltarea într-un ritm de cel puțin 100 de magazine pe an, PROFI avansează rapid în topul marilor angajatori din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *