PROFI a deschis săptămâna aceasta 5 magazine noi, rețeaua ajungând la 594 unități

Săptămâna aceasta, PROFI a deschis încă cinci magazine la Şcheia, Borduşani, Pătulele, Pietrosani şi Bucureşti, rețeaua ajungând la 594 unități.

PROFIŞase dintre unităţile inaugurate în iulie funcţionează în format Loco, trei în format City şi patru în format Standard.

Noul PROFI din Bucureşti este un City amplasat pe Calea Şerban Vodă, Nr. 43, bl.2, sector 4. Acesta are o suprafaţă totală de 263 mp, din care suprafaţă de vânzări este de 155 mp.

Magazinul din Şcheia, judeţul Suceava, se găseşte în format Standard pe str. Cetăţii, nr.2, cu o suprafaţă totală de 550 mp, din care sala de vânzări acoperă 410 mp.

Magazinele din Borduşani, Pătulele şi Pietrosani şi-au făcut apariţia în format Loco. Cel din Borduşani, judeţul Ialomiţa, este amplasat pe str. Primăverii, nr.66, şi are o suprafaţă totală de 299 mp, din care sala de vânzări măsoară 185 mp.

Cu o suprafaţă totală de 396 mp, din care suprafaţă de vânzări este de 272 mp, magazinul din Pătulele, judeţul Mehedinţi, se află pe str. Ţarinei, nr. 875.

Magazinul din Pietrosani, judeţul Teleorman, este amplasat pe DN5C, nr. 141 şi se întinde pe o suprafaţă totală de 286 mp, sala de vânzări fiind de 166 mp.

Prin magazine prezente în 326 de localităţi şi o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *