PROFI, foarte aproape de 500 de magazine. Seria de evenimente Țara PROFI debutează sâmbătă, 17 decembrie

PROFI a inaugurat ieri încă 5 magazine la Timișoara, Buzău, Voluntari, Sebeș și Bălțătești, reţeaua sa ajungând la 498 de unităţi, iar săptămâna viitoare va deschide magazinul cu numărul 500, ocazie cu care retailerul organizează seria de evenimente Ţara PROFI.

kv-tara-profi-finalCu ocazia atingerii pragului de 500 de magazine în România, PROFI organizează în perioada 17-26 decembrie seria de evenimente desfășurate sub numele de Țara PROFI, în Centrul nou din oraşul Brașov cu diferite activităti: târg, concerte, tehnologie high-tech, sală de cinema 7D, jocuri digitale și multe altele.

Din pogramul seriei de evenimente Tara Profi, amintim:

Sâmbătă, 17 decembrie: Lora, Carla’s Dreams

Duminică, 18 decembrie: Compact, Vița de Vie

Vineri, 23 decembrie: Les Elephants Bizzares, Vunk

Sâmbătă, 24 decembrie: Aurel Tămaș, Mariana-Ionescu Căpitănescu, Haiducii, Ion din România

Duminică, 25 decembrie: Alb Negru, Loredana

Luni, 26 decembrie: Bosquito, Horia Brenciu

“Proiectul Țara PROFI s-a bucurat de încurajare din partea Primariei Municipiului Brașov care și-a dorit ca o astfel de amplă desfășurare de forțe artistice și tehnice să aibă loc de sărbători în importantul centru cultural, turistic și industrial din inima României,” au declarat reprezentanţii PROI.

PROFI 498

profi-sebes-blaga-city-1În ce privește inaugurarile de astăzi, în Timișoara și-a făcut apariția un al 27-lea magazin, care funcționează pe str. Take Ionescu, în format City, și acoperă o suprafață totală de 374 m2, din care sala de vânzări ocupă 232 m2.

Două PROFI în format Standard au fost deschise în Buzău și Voluntari. Cel din Buzău se află pe str. Dorobanți, blocul 7C, cu o suprafața totală de 589 m2, din care suprafața de vânzare este de 349 m2. Unitatea din Voluntari, județul Ilfov, a fost inaugurată pe str. Erou Iancu Nicolae, nr. 87. Aceasta are o suprafață totală de 450 m2, iar sala de vânzări măsoară 358 m2.

Cu o suprafață totală de 430 m2 și o suprafață de vânzări de 276 m2, magazinul din Sebeș, județul Alba, funcționează în format City, pe B-dul Lucian Blaga, bl. 1A.

Unitatea din Bălțătești se găsește în cadrul Complexului Zimbru. Aceasta este o PROFI Loco și ocupă o suprafață totală de 463 m2, a cărei sală de vânzări este de 312 m2.

Prin cele 498 de magazine ale sale, prezente în 255 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *