Profi ajunge la 539 de magazine

PROFI își extinde aria de operare și ajunge în localitățile Arbore, Măgureni și Răcari, rețeaua cuprinzând acum în total 539 de magazine în 285 de localități.

PROFIPe str. Principală, nr. 691 se află magazinul PROFI Loco din comuna Arbore, județul Suceava. Acesta ocupă o suprafață totală de 337 mp, din care sala de vânzări este de 205 mp.

Tot în format Loco funcționează și unitatea din Măgureni, județul Prahova. Situat pe str. Principală, nr. 373, magazinul se întinde pe o suprafață totală de 369 mp, din care suprafața de vânzări măsoară 201 mp.

Magazinul din Răcari este cel de-al 15-lea din județul Dâmbovița. Unitatea în format Standard s-a deschis pe str. Ana Ipătescu, nr. 137, dispunând de o suprafață totală de 550 mp, din care sala de vânzări este de 429 mp.

Prin cele 539 de magazine ale sale și cu aproape 12.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi ajunge la 539 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: