ZaharulOradea

Profi trece de pragul de 300 de localități din România în care este prezent

Din această săptămână, odată cu inaugurarea altor cinci magazine la Iași, Săcele, Dărăști Vlasca, Pielești și Potcoava, prezența PROFI în România sare pragul de 300 de localități.

ProfiO nouă unitate funcționează în format City la Iași, pe Șoseaua Păcurari, nr.46, bl. 553, tronsoanele I și II (Esplanada Mimoza). Aceasta are o suprafață totală de 318 mp, din care sala de vânzări este de 240 mp.

În același format se găsește și magazinul din Săcele, județul Brașov. Aflat pe str. Ștefan cel Mare, nr. 45, acesta se întinde pe o suprafață totală de 454 mp, iar suprafața de vânzare măsoară 295 mp.

La Dărăști Vlasca și Pielești, magazinele inaugurate funcționează în format Loco.

Cu o suprafață totală de 314 mp, din care suprafața de vânzare măsoară 202 mp, unitatea din Dărăști Vlasca, județul Giurgiu, este amplasată pe str. Principală, nr. 264A.

Cea din Pielești, județul Dolj, se găsește pe str. Gheorghiță Geolgau, nr. 181 și se întinde pe o suprafață totală de 312 mp, din care sala de vânzări este de 174 mp.

Locuitorii din Potcoava, județul Olt, se bucură de astăzi de produsele proaspete, de calitate și la prețuri avatajoase pe care le oferă magazinul PROFI Loco, inaugurat în localitate. Aceasta se află pe Aleea Mioriței, nr. 8 și dispune de o suprafață totală de 363 mp, din care sala de vânzări este de 238 mp.

PROFI numără de astăzi 561 de magazine în 301 de localități și cu o echipă de aproape 12.000 de oameni, își întărește poziția ca rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi trece de pragul de 300 de localități din România în care este prezent
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: