Profi deschide încă 6 magazine, iar rețeaua sa ajunge la 578 de unități

PROFI a inaugurat ieri alte șase magazine în localitățile Siret, Cluj-Napoca, Bacău, Râmnicu Sărat, Cenad și Ghioroc, rețeaua națională ajungând la 578 de unități.

PROFIMagazinul din Siret, județul Suceava, funcționează în format Standard, pe str. Castanilor, nr.2. Acesta are o suprafață totală de 551 mp, din care sala de vânzări este de 410 mp.

La parterul bl.IIA de pe str. N. Titulescu, nr.2 se găsește noua unitate PROFI din Cluj-Napoca, cea de-a 23-a din localitate. Magazinul în format Standard are o suprafață totală de 571 mp, din care suprafața de vânzări acoperă 401 mp.

În același format se prezintă magazinul din Râmnicu Sărat, județul Buzău. Acesta se află la parterul bl. 20 de pe str. Lalelelor și dispune de o suprafață totală de 590 mp, din care sala de vânzări este de 392 mp.

Unitățile din Cenad și Ghioroc sunt operate în format Loco. Cea de-a doua unitate din Cenad, județul Timiș, s-a deschis pe str. Principală, nr.702 și se întinde pe o suprafață totală de 316 mp, din care sala de vânzări este de 207 mp.

La rândul său, magazinul din Ghioroc, județul Arad, este amplasat pe str. Episcop Gherasim Rat, nr. 2E. Suprafața totală a unității măsoară 301 mp, din care sala de vânzări este de 200 mp.

Având o suprafață totală de 357 mp, din care suprafața de vânzări acoperă 231 mp, cea de-a 16-a unitate din orașul Bacău funcționează în format City pe str. Aviatorilor, nr. 28.

Cu 578 magazine prezente în 312 de localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *