PROFI a deschis 13 magazine în luna septembrie 2022

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat 13 magazine în luna septembrie 2022.

PROFI

Dintre cele 13 magazine deschise în luna septembrie 2022, o unitate a fost în format Super (supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp), trei unități au fost în format City (supermarket mediu-mic, cu o suprafață între 200 și 300 de mp), două unități au fost în format Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp) și șapte unități în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Noile magazine au fost inaugurate în județele Bihor, Cluj, Bistrița Năsăud, Mureș, Dâmbovița, Dolj, Buzău, Teleorman, Alba, Ilfov, Prahova, Suceava și Satu Mare.

PROFI are un nou CEO

Începând cu 1 octombrie 2022, Gaetan Pacton este noul Director General al Profi Rom Food, care a ocupat funcția de Vice-Președinte și Chief Operating Officer. Acesta preia funcția de la Pawel Musial, care se retrage din conducerea retailerului.

După mulți ani petrecuți departe de casă, în sfârșit voi putea să dedic mai mult timp familiei și intereselor mele. Aceasta nu este o despărțire, căci am numeroși prieteni aici, iar pentru mine România va rămâne pentru totdeauna a doua patrie. Mulțumesc întregii echipe Profi pentru colaborare și devotement, și tuturor furnizorilor și partenerilor noștri pentru susținere. Vă urez mult succes și noroc!” a declarat Pawel Musial. 

Am venit în Profi și m-am alăturat acestei mari echipe în 2011, când compania nu avea decât 83 de magazine. În ultimii 12 ani am reușit să construim rețeaua de retail alimentar cu cel mai mare număr de magazine și cu cea mai rapidă rată de creștere. Sunt foarte mândru și bucuros să conduc această organizație minunată. Ne vom strădui în continuare să fim retailerul preferat pentru milioane de clienți din întreaga Românie,” a spus Gaetan Pacton, proaspăt numitul Director General în exercițiu al Profi. 

PROFI

Cu peste 1,600 de magazine integrate și partener active în mai mult de 750 de localități si 27,000 de angajați, Profi este cel mai mare angajator din România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *