PROFI a inaugurat 17 magazine în luna septembrie 2021

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna septembrie 2021 un număr de 17 magazine.

PROFI

Dintre cele 17 magazine deschise în luna septembrie 2021, două unități sunt în format Super (supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp), o unitate este în format City (supermarket mediu-mic, cu o suprafață între 200 și 300 de mp), șapte unități sunt în format Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp) și șapte unități sunt în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Noile magazine au fost inaugurate în București și județele Ilfov, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Călărași, Olt, Sălaj, Constanța, Caraș-Severin, Teleorman și Mureș.

Profi

Cu peste 25.000 de angajați în aproape 700 de localități și peste 1.500 de magazine, dintre care peste 400 sunt magazine rurale Profi Loco, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geoografică din România și cel mai mare angajator privat.

profi-deschis-17-magazine-in-luna-septembrie-2021


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *