PROFI a inaugurat 5 magazine în luna august. Focus pe remodelarea magazinelor existente

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat 5 magazine în luna august 2022. Focusul retailerul rămâne pe remodelarea magazinelor existente. Cu aceste deschideri, rețeaua națională se apropie 1.600 de magazine.

Profi

Toate cele 5 magazine deschise în luna august 2022 sunt Loco, formatul dedicat zonei rurale și localitătilor mici. Magazinele au fost inaugurate în județele Olt (2 unități), Argeș (1), Mehedinți (1) și Sibiu (1).

Retailerul mai operează formatele Super (supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp), City (supermarket mediu-mic, cu o suprafață între 200 și 300 de mp) și Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp).

Profi

Profi se apropie de pragul de 1.600 de magazine la nivel național, slăbind ritmul de deschideri, dar focusându-se pe remodelarea unităților existente, partea din strategia sa pentru acest an.

Retailerul și-a continuat dezvoltarea și în 2021, cand în rețeaua natională s-au adaugat 173 de magazine noi, iar 75 dintre cele deja existente au fost remodelate, ajungând la finalul anului la un număr total de peste 1.560 de magazine, dintre care 162 în noul format Profi.

Investițiile retailerului au crescut cu 15% in 2021, iar în 2022 retailerul își propune să crească din nou bugetul de investiții, cu peste 20%, pentru a susține realizarea a până la 300 de magazine pe noul format Profi, dintre care 150 de magazine noi.

Din punct de vedere financiar Profi a înregistrat un salt al vânzărilor cu 8%, până la 9.5 mld RON.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „PROFI a inaugurat 5 magazine în luna august. Focus pe remodelarea magazinelor existente”

  1. Sunt multe magazine Profi ce trebuiesc modernizate nu doar din p.d.v. al structurii magazinului ci si din cel al angajatilor. In magazinul Profi Colentina sunt angajati tineri de 19-20 de ani, imbracati in treninguri murdare, care culmea te servesc si la vitrina de mezeluri. Tot acesti tinerei se injura intre ei si nu au nici o jena fata de clientii din magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *