PROFI ajunge la 442 de magazine

PROFI a deschis săptămâna trecută 3 magazine, în comuna Păltinoasa, în comuna Săvârşin şi în localitatea Olteniţa, ajungând la o reţea naţională de 442 de unităţi. PROFI a împărțit ieri, la deschiderea anului şcolar, peste 2.500 de de pachețele surpriză pentru elevii din clasa pregătitoare, parte din campania “PROFI iubește sănătatea!”

PROFIMagazinul deschis joia trecuta în format Loco în comuna Păltinoasa, el se află pe strada Principală, nr. 423, fiind cel de-al 15-lea magazin din județul Suceava, cu o suprafață totală de 356,68 mp, din care sala de vânzări este de 250 mp.

Tot în format Loco funcționează și noul magazin din comuna Săvârșin, județul Arad. Situată pe strada Principală, nr. 253B, unitatea are o suprafață totală de 375 mp, cu o suprafață de vânzări de 255 mp.

Deschis în format Standard, magazinul din localitatea Oltenița, județul Călărași se află pe Bulevardul Republicii, nr. 18, având o întindere totală de 695,82 mp. Suprafața de vânzare măsoară 503 mp.

2.500 de pachete surpriză împărţite de PROFI la deschiderea anului şcolar

img-20160912-wa0001Prezent la festivitatea de deschidere a anului școlar în peste 15 unități de învățământ din Timișoara, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova și Oradea, PROFI a împărțit peste 2.500 de pachețele surpriză de care se bucură acum tot atâția elevi din clasa pregătitoare.

Pachetele conţin plastilină, creioane colorate, caiete și blocuri de desen, dar şi un măr, simbol al unei vieți pozitive, al unor obiceiuri sănătoase care se pot dobândi încă din copilărie.

Acțiunea face parte din campania PROFI iubește sănătatea!, un proiect amplu prin care PROFI investește în programe de sănătate și prevenție, atât pentru propriii angajați, cât și pentru publicul larg.

Cu peste 10.000 de angajați, PROFI totalizează acum 442 de unități în 215 localități din toate județele și municipiul București, fiind rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *