ZaharulOradea

PROFI deschide cinci magazine, iar rețeaua sa ajunge la 566 de unități

Profi a deschis alte 5 magazine în localitățile Moara Vlăsiei, Liebling, Mihăilești, Domnești și București, reteaua natională ajungând la 566 de unităţi. Campanie Profi 1 iunie – Profi te trimite la Disneyland Paris.

PROFI

Unitatea inaugurată astăzi în format City în comuna Moara Vlăsiei, județul Ilfov, aceasta se află pe Șoseaua Eroilor, nr. 238BIS și se întinde pe o suprafață totală de 385 mp, cu o sală de vânzări de 213 mp.

În același format funcționează și noul magazin din București, sector 2, str. Vasile Stolnicul, nr. 4, bl.30, cu o suprafață totală de 324 mp, sala de vânzări măsurând 236 mp.

La Mihăilești, județul Giurgiu, s-a deschis un magazin Profi Standard pe Calea București, nr. 196, P1, CV1, cu o suprafață totală de 588 mp, din care sala de vânzări ocupă 404 mp.

Noul magazin în format Standard din Domnești, județul Argeș, este amplasat pe str. Al I. Cuza, nr. 7-9, cu o suprafață totală de 571 mp, din care sala de vânzări este de 400 mp.

Unitatea din Liebling, județul Timiș, se prezintă în format Loco și este inaugurată pe str. Principală, nr. 127B, dispunând de o suprafață totală de 305 mp, din care sala de vânzări este de 206 mp.

Profi te trimite la Disneyland Paris

Până pe 4 iunie, magazinele PROFI îi întâmpină pe copii și părinți cu surprize și premii pregătite special de Ziua Copilului, inclusiv cu o excursie la Disneyland Paris.

Deja pregătite pentru această sărbătoare, magazinele au creat spații unde micii curioși pot descoperi cât au mai crescut. Mai mult decât atât, părinții lor le pot face fotografii pe care să le posteze pe pagina http://www.profi.ro/crestemmari/, înscriindu-i astfel la tombola care le dă șansa de a câștiga premii constând în fructe și legume proaspete, sau chiar premiul cel mare, o excursie la Disneyland Paris pentru o familie de trei persoane.

Cei care doresc să facă o faptă bună și să doneze cărți copiilor mai puțin norocoși, pe 1 iunie vor găsi aici urne de colectare.

Cu 566 de magazine prezente în 305 de localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cele mai multe magazine dar şi cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI deschide cinci magazine, iar rețeaua sa ajunge la 566 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: