Next_Capitall

PROFI a inaugurat încă cinci magazine, rețeaua ajungând la 589 de unități

PROFI a inaugurat în această săptămână alte cinci magazine, rețeaua ajungând la 589 de unități. Noile magazine sunt situate în Roșiorii de Vede, Malu, Pechea, Valea Stanciului și Târgu Cărbunești.

PROFIUnitatea din Malu, județul Giurgiu se găsește pe Șoseaua Giurgiului, nr.123. În format Loco, aceasta are o suprafață totală de 318 mp, din care sala de vânzări măsoară 190 mp.

În același format funcționează magazinul din Valea Stanciului, județul Dolj. Acesta se află pe str. Cezar Lăzărescu, nr. 38 și se întinde pe o suprafață totală de 343 mp, din care sala de vânzări măsoară 255 mp.

Magazinele din Pechea, Rosiorii de Vede și Târgu Cărbunești sunt deschise în format Standard.

Unitatea din Pechea, județul Galați, este situată pe str. Suhurlui nr. 2 și are o suprafață totală de 420 mp, din care sala de vânzări acoperă 316 mp.

Cea din Roşiorii de Vede, județul Teleorman, se află pe Aleea CFR, bl.L7-L8 și dispune de o suprafață totală de 414 mp, sala de vânzări măsurând 358 mp.

Cu o suprafață totală de 577 mp, din care suprafața de vânzări ocupă 453 mp, magazinul din Târgu Cărbunești, județul Gorj, funcționează pe str. Pieței, nr.3.

PROFI mai are 11 unităţi de deschis şi ajunge la 600 de magazine

Prin cele 589 de magazine prezente în 322 de localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI a inaugurat încă cinci magazine, rețeaua ajungând la 589 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: