Profi încheie luna martie cu un total de 13 inaugurări

PROFI a deschis în această săptămână magazine la Țânțăreni, Chevereșu Mare, Bălăceanca, Periam și Cluj-Napoca, încheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurări, dintre care șase în format Loco, cinci în format City și trei în format Standard.

ProfiUnitatea din Țânțăreni, județul Gorj, se găsește de astăzi pe Str. Principală, nr. 65. Aceasta funcționează în format Loco cu o suprafață totală de 360 mp, din care sala de vânzări măsoară 220 mp.

Tot în format Loco funcționează și magazinul din Chevereșu Mare, județul Timiș. Situat pe str. Principală nr.137, acesta se întinde pe o suprafață totală de 316 mp, din care suprafața de vânzări este de 189 mp.

În localitatea Bălăceanca, județul Ilfov, pe str. Libertății, nr. 1 se găsește magazinul PROFI City care dispune de o suprafață totală de 372 mp, iar sala de vânzări are 275 mp.

De ieri, s-a mai deschis un magazin în județul Timiș, la Periam. Unitatea în format Standard se află pe str. Principală, nr. 825, ocupând o suprafață totală de 529 mp, în care suprafață de vânzări este de 329 mp.

La Cluj-Napoca, noua unitate din localitate, cea de-a 21-a, s-a deschis pe str. Zorilor, nr. 44. În format City, magazinul se întinde pe o suprafață totală de 380 mp, din care sala de vânzări este de 280 mp.

Prin cele 536 de magazine ale sale, prezente în 283 de localități, și cu aproape 12.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi încheie luna martie cu un total de 13 inaugurări
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: