ZaharulOradea

PROFI dă startul unei noi campanii „Te costă 0,00 lei să ajuți un copil”

Pentru al optulea an consecutiv, magazinele PROFI contribuie și în 2018 la îmbunătățirea calității vieții celor mici prin intermediul campaniei „Te costă 0,00 lei să ajuți un copil” și îi invită pe toți cumpărătorii care le calcă pragul să decidă prin vot cât din cei 1.500.000 de lei pe care rețeaua îi donează să revină fiecăruia dintre ONG-urile înscrise în campanie.

PROFIAstfel, cumpărătorii se pot alătura celor care au făcut posibil ca, în prima jumătate a acestui an, peste 6.400 de copii din întreaga țară, în special tineri din medii sau cu situații defavorizate, să beneficieze de sumele donate de PROFI proiectelor câștigătoare din 2017.

Campania 2018 – Te costă 0,00 lei să ajuți un copil!

Organizațiile înscrise în campania 2018 reprezintă șapte domenii de interes: sănătate, apărarea drepturilor copiilor, educație, incluziune/servicii sociale, protecția mediului, cultură și sport.

Detalii despre organizațiile înscrise în program si proiectele acestora

Prin parteneriatele din anul acesta continuăm să oferim susţinere financiară ONG-urilor care luptă pentru binele copiilor astfel încât să-și ducă mai departe valoroasele proiecte. Ne-am unit forțele ca să ajutăm cât mai mulți copii deoarece ei reprezintă viitorul nostru.

Dispunem de o resursă considerabilă de motivație și de dorința de a ajuta, astfel că dăruim 1.500.000 de lei pentru a schimba în bine viața copiilor. Sperăm că oamenii din întreaga țară vor dovedi interes față de cauzele pe care le susținem și se vor implica, a declarat Luminița Bunda, Director Marketing, PROFI Rom Food.

Provoacă schimbarea, nu o aștepta!

Alătură-te campaniei și votează proiectul care crezi că merită să fie sprijinit. Te costă 0,00 lei să faci fericit un copil și să influențezi în bine prezentul și viitorul unora dintre micuții din România care au nevoie de ajutor.

Mecanismul campaniei

Fiecare client PROFI poate vota unul dintre proiectele ONG-urilor participante. Votarea se efectuează foarte simplu la infochioșcurile amplasate în magazinele PROFI, scanând codul de bare al bonului fiscal primit în urma cumpărăturilor făcute în perioada 10 septembrie – 14 octombrie, 2018.

Mai multe informații despre cauzele campaniei și cum pot fi ele susținute găsiți pe www.profi.ro/ajuta-un-copil.

PROFI

Cu magazine prezente în peste 420 de localități și o echipă de aproape 14.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Din 2010 până în prezent, PROFI a donat peste 2.000.000 de euro în cadrul campaniilor destinate copiilor. De proiectele susținute s-au bucurat peste 315.000 de copii, atât din rândurile celor cu probleme de sănătate, integrare socială sau care provin din medii sociale defavorizate, cât și din al celor cu rezultate  școlare deosebite.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI dă startul unei noi campanii „Te costă 0,00 lei să ajuți un copil”

Spune-ți părerea

  1. Foarte frumoasa campania, multumesc pentru informatie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: