PROFI a inaugurat primul său depozit cu temperatură negativă

În această săptămâna, rețeaua Profi a început primele livrări de marfă către magazine de la noul său depozit, situat lângă București, în cadrul CTP Park Bolintin Deal. Acesta este primul depozit aparținând retailerului Profi care acoperă atât produse proaspete, cât și cele congelate.

PROFI

“Este primul nostru astfel de depozit, dar el va fi urmat și de altele. În 2022 vom avea depozite cu temperatura negativă în întreagă țară. Ele vor fi independente și vor avea posibilitatea să atragă până și mici furnizori locali care nu dețîn o astfel de infrastructură proprie,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Amplasată în cadrul CTP Park Bolintin Deal, nouă unitate logistică poate primi zilnic marfă de la 150 de camioane mari și poate încarcă 200 de camioane de distribuție. Depozitul acoperă întreagă gama de temperaturi: ambient-dry, temperatura controlată – fresh și congelate.

PROFI

Cu peste 21.000 de angajați în mai bine de 1.330 de magazine proprii și magazine agent prezente în 600 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Rețeaua de magazine PROFI este operată de PROFI ROM FOOD, compania care aparține Mid Europa Partners. Ținta retailerului în România este de a ajunge la o rețea națională de peste 2.500 de magazine până la finele anului 2024.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *