Next_Capitall

PROFI deschide 3 magazine la Timișoara, Radăuți și Bistrița

PROFI a încheiat săptămâna trecută cu încă trei magazine adăugate la portofoliu, în Timișoara, Rădăuți și Bistrița, apropiindu-se foarte mult de pragul de 400 de magazine la nivel naţional. Cu aceste deschideri, reţeaua PROFI ajunge la 394 de magazine.

PROFINoul magazin din Timișoara, Jud. Timiș, funcționează în format Standard, pe  Aleea FC Ripensia nr.29.  Suprafața sa totală este de 531.22 mp din care sala de vânzări ocupă 310 mp.

Tot Standard este și magazinul din Rădăuți, Jud. Suceava, amplasat pe str. Călărași nr. 18. Unitatea are o suprafață totală de 592.98 mp, sala de vânzări măsurând 403 mp.

În Bistrița, Jud. Bistrița Năsăud, str. Ștefan cel Mare, bloc 24, funcționează în format City cel de-al doilea magazin Profi din localitate. Suprafața sa totală este de 404 mp din care sala de vânzări ocupă 270 mp.

Cu peste 9.500 de angajați în 188 de localități din toate cele 41 de județe și municipiul Bucuresti, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI deschide 3 magazine la Timișoara, Radăuți și Bistrița
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: