Profi deschide, în aceeași zi, 6 magazine și încheie luna august cu o rețea de 439 de unități

PROFI încheie luna august cu un număr total de 439 de magazine, stabilind un record în retailul românesc prin inaugurarea simultană a 6 magazine la Nușfalău, Sebeș, Tălmaciu, Teiuș, Timișoara și Suceava. Astfel își consolidează în continuare poziția ca rețeaua cu cea mai mare acoperire geografică din România, fiind prezentă în 212 localităţi.

PROFIÎn această lună, PROFI a deschis 15 magazine dintre care opt sunt operate în format Loco, patru în format City și trei în format Standard. În perioada iunie-august 2016, 38 de noi unități au completat rețeaua PROFI.

Toamna aduce un nou nivel al dinamismului privind expansiunea rețelei. Urmărim să fim prezenți în noi zone rurale, fără a neglija însă mediul urban. Echipele de dezvoltare a rețelei lucrează la aproape întreaga capacitate.

În următoarea perioadă, vom întări acest segment astfel încât să ne atingem obiectivul de a depăși 100 de magazine pe an, pentru a acoperi cât mai multe zone din mediul rural și a ne întări poziția în anumite centre urbane”, a declarat Daniel Cîrstea, director general PROFI Rom Food. “Planul nostru pentru acest an este să ajungem la 500 de unități operaționale și chiar să depăsim acest număr.”

Începând de ieri, 25 august, două noi localități din județul Alba, Sebeș și Teiuș, fac parte din rețeaua PROFI

Astfel, magazinul în format City din orașul Sebeș este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl. 54 AB, ocupă o suprafață totală de 455,51 mp, din care suprafața de vânzare este de 275 mp.

Cel din Teiuș are o suprafață totală de 500 mp, din care sala de vânzări este de 346 mp, unitatea în format Standard funcționează pe strada Clujului, nr. 78C.

Deschis în format Loco, magazinul din comuna Nușfalău, județul Sălaj, este situat pe strada Petofi Șandor, nr. 2, și dispune de o suprafață totală de 431,4 mp din care sala de vânzare ocupă 266 mp.

Tot în format Loco funcționează și magazinul din Tălmaciu, județul Sibiu, aflat pe strada Piața Textiliștilor, nr.2. Acesta are de o suprafață totală de 420,36 mp, din care sala de vânzări este de 251 mp.

Magazinul deschis ieri la Timișoara este cel de-al 24-lea PROFI din localitate și se găsește în complexul Chic, Str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 1. Unitatea este în format City cu o suprafață totală de 380 mp din care sala de vânzări este de 208 mp.

Nu în ultimul rând, noul PROFI din Suceava funcționează, în format Standard, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 56, având o întindere totală de 622 mp, din care sala de vânzări este de 345 mp.

În prezent, PROFI are peste 10.000 de angajați și numără 439 de unități în 212 localități, fiind rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi deschide, în aceeași zi, 6 magazine și încheie luna august cu o rețea de 439 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: