Profi a deschis patru noi magazine, rețeaua națională ajungând la 636 unități

Profi își continuă extinderea, inaugurând săptămâna această patru magazine în Ipoteşti, Ploieşti, Brăila şi Dărmănesti, rețeaua ajungând la 636 de unități.

ProfiUnitatea din comuna Ipoteşti, judeţul Suceava, se găseşte în format Loco pe Calea Ipoteşti, nr. 224D, şi are o suprafaţă totală de 384 mp, suprafaţă de vânzări fiind de 255 mp.

Unitatea din Ploieşti a fost inaugurată pe str. Sondelor, nr. 62A-62S. În format City, acesta are o suprafaţă totală de 367 mp, din care sala de vânzări măsoară 263 mp.

Unitatea din Brăila se prezintă în format Standard pe str. Radu Negru, nr. 13, la parterul Complexului Albina şi se întinde pe o suprafaţă totală de 494 mp, sala lui de vânzări fiind de 334 mp.

Noua unitate Profi din Dărmănesti, judeţul Bacău, se găsește în același format, Standard. Având o suprafaţă totală de 533 mp, din care suprafaţă de vânzări este de 363 mp, acesta este amplasat pe str. Victoriei, nr.5.

Profi

Cu magazine prezente în 346 de localităţi şi o echipa de peste 12.000 de oameni, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *