Next_Capitall

Profi a deschis șase noi magazine, rețeaua națională ajungând la 642 de unități

Profi își continuă extinderea, inaugurând săptămâna aceasta șase magazine în Smeeni, Vama, Victoria, Botoșani, Ciacova și Dudu, rețeaua ajungând la 642 de unități în 351 de localități.

ProfiUnitatea din Smeeni, județul Buzău, se află pe DN2C, în apropiere de Primărie, și are o suprafață totală de 302 mp, sala de vânzări fiind de 207 mp.

Unitatea din Vama se găsește pe str. Victoriei, nr. 79A și este al 30-lea magazin din județul Suceava. Aceasta se întinde pe o suprafață totală de 395 mp, din care suprafața de vânzări măsoară 248 mp.

Unitatea de la Victoria, județul Brașov, a fost inaugurată în format Standard. Aceasta se găsește pe str. Libertății, nr.20 și are o suprafață totală de 567 mp, din care sala de vânzări este de 355 mp.

Unitatea din municipiul Botoșani are o suprafață totală de 379 mp, din care suprafața de vânzări este de 257 mp, și se prezintă în format City pe str. Săvenilor, nr. 46-50.

Astăzi a fost inaugurată o unitate în Ciacova, județul Timiș. Aceasta se află în format Loco pe str. Piața Cetății, nr. 42, și se întinde pe o suprafață totală de 382 mp, sala de vânzări fiind de 223 mp.

Unitatea din satul Dudu, comuna Chiajna, judetul Ilfov, a fost deschis pe str. Tineretului, nr. 40, în format City și dispune de o suprafață totală de 158 mp, iar suprafața de vânzări este de 121 mp.

Profi

Cu 642 de magazine prezente în 351 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,080 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi a deschis șase noi magazine, rețeaua națională ajungând la 642 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: