Profi a deschis cinci noi magazine, rețeaua națională ajungând la 653 de unități

Rețeaua Profi continuă expansiunea, inaugurând astăzi la Curtea de Argeș, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacău și Tismana, rețeaua ajungând la 653 de unități în 356 de localități

profiUnitatea din Curtea de Argeș a fost deschisă astăzi în format Standard. Aceasta se găsește pe str. Traian, nr.1, și are o suprafață totală de 682 mp, din care suprafața de vânzări este de 447 mp.

Unitatea din Alba Iulia în format City este situată pe B-dul Transilvaniei, nr.4, și are o suprafață totală de 441 mp, iar sala de vânzări măsoară 232 mp.

Unitatea din localitatea Bacau în format City este amplasată pe str. 1 Mai, nr. 60, cu o suprafață totală de 326 mp, suprafața de vânzări fiind de 222 mp.

Magazinul din Salistea de Sus a fost deschis în format Loco. Aceasta este amplasată pe str. L.D. Bindea, nr.105, pe o suprafață totală de 306 mp, sala de vânzări măsurând 206 mp.

În același format a fost inaugurat și magazinul din Tismana, județul Gorj, pe str. Principală, nr.524, cu o suprafață totală de 352 mp, din care sala de vânzări este de 250 mp.

Profi

Cu 653 de magazine prezente în 356 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Profi a deschis cinci noi magazine, rețeaua națională ajungând la 653 de unități”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *