ZaharulOradea

Profi a deschis șase noi magazine, rețeaua națională ajungând la 659 de unități

Profi continuă ritmul de extindere, inaugurând alte 6 magazine la Calafat, Darabani, Deva, Florești, Negru Vodă și Timișoara, rețeaua națională ajungând la un total de 659 de unități.

ProfiUnitatea din Calafat, județul Dolj, în format Standard, se găsește la parterul blocului A15 de pe str. T. Vladimirescu, pe o suprafață totală de 318 mp, din care sala de vânzări măsoară 238 mp.

Unitatea din Darabani, județul Botoșani, în format Standard, se află pe str. 1 Decembrie, nr.104, și dispune de o suprafață totală de 530 mp, suprafața de vânzări fiind de 341 mp.

Unitatea din Deva, județul Hunedoara, în format Standard, este amplasată pe str. I. L. Caragiale, nr.20, și se întinde pe o suprafață totală de 420 mp, din care sala de vânzări este de 269 mp.

Unitatea din Florești, județul Cluj, în format City, este amplasată pe str. Tauti, nr.13, și are o suprafață totală de 136 mp, cu o sală de vânzări de 98 mp.

Unitatea din Timișoara, în format City, este situată la parterul bl. C14 de pe str. Ștefan cel Mare, nr.45, și se întinde pe o suprafață totală de 158 mp, suprafața de vânzări fiind de 118 mp.

Unitatea din comuna Negru Vodă, județul Constanța, se află pe șoseaua Constanței, nr.13B. În format Loco, acesta are o suprafață totală de 356 mp, sala de vânzări măsurînd 245 mp.

Profi

Cu 659 de magazine prezente în 358 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi a deschis șase noi magazine, rețeaua națională ajungând la 659 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: