Profi a deschis șase noi magazine, rețeaua națională ajungând la 665 de unități

Profi a deschis șase noi magazine săptămâna aceasta în Bacău, București, Belcești, Melinești, Piatra Neamț și Moldovița, rețeaua națională ajungând la 665 de unități.

ProfiUnitatea din Bacău, în format Standard, se află pe Calea Mărășești, nr.187C, și are o suprafață totală de 460 mp, din care sala de vânzări este de 270 mp.

Unitatea din Belcești, în format Standard, a 20-a din județul Iași, este amplasată pe str. Principala, nr. 1555, și se întinde pe o suprafață totală de 550 mp, sala de vânzări fiind de 410 mp.

Unitatea din București, în format Standard, este amplasata pe Șoseaua Pantelimon, nr.362, sector 2, pe o suprafață totală de 627 mp, din care sala de vânzări măsoară  422 mp.

Unitatea din Melinești, județul Dolj, în format Loco, este prezentă pe str. Principală, nr. 65, cu o suprafață totală de 363 mp și o sală de vânzări de 259 mp.

Azi e ziua cu cele mai mari reduceri – Black Friday

Unitatea din Moldovița, județul Suceava, în format Loco, se află pe str. Centru, nr.130, ap.U4 și dispune de o suprafață totală de 365 mp, din care suprafața de vânzări măsoară 266 mp.

Unitatea din Piatra Neamț, județul Neamț, în format City, are o suprafață totală de 313 mp, din care sala de vânzări este de 206 mp, și se află pe str. Ecoului, nr.8, la parterul blocului F6.

Profi

Cu 665 de magazine prezente în 361 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi a deschis șase noi magazine, rețeaua națională ajungând la 665 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: