Profi a deschis patru noi magazine, rețeaua națională ajungând la 705 unități

Profi a deschis patru noi magazine în Bucecea, București, Iași și Popești-Leordeni, ajungând la o rețea națională de 705 de unități.

ProfiMagazinul în format Loco din Bucecea, al 10-lea din județul Botoșani, este amplasat pe Calea Națională, nr.70-72, bl. A4-A6 pe o suprafața totală de 335 mp, din care sală de vânzări acoperă 241 mp.

Unitatea din București, în format City, se găsește în sectorul 4, pe str. Cercetătorilor, nr. 9, și are o suprafața totală de 175 mp, suprafața de vânzări fiind de 112 mp.

Magazinul din Iași, în format City, se află pe B-dul Carol, nr. 5, și se întinde pe o suprafața totală de 335 mp, din care sală de vânzări este de 238 mp.

Prima unitate Profi din Popești-Leordeni, în format City, județul Ilfov, se află pe str. Drumul Fermei, nr. 34, și are o suprafața totală de 168 mp, suprafața de vânzări măsurând 112 mp.

Profi România

Cu 705 magazine prezente în 384 de localități și o echipă de aproape 13.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Profi a deschis patru noi magazine, rețeaua națională ajungând la 705 unități”

  1. Profi, firma Fire Rescue va fura. Chiar daca repara doar 10 stingătoare ei scriu că au reparat 11 stingătoare. Ar fi bine sa incheiati contractul cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *