Noi magazine PROFI la Galați, Târgoviște și Alba Iulia

Rețeaua PROFI numără de săptămâna trecută 416 de unități, odată cu inaugurarea a încă trei magazine la Galați, Târgoviște și Alba Iulia.

PROFIVineri, 15 iulie, s-a deschis cel  de-al șaselea magazin PROFI din Galați. Operată în format City, unitatea se află pe Str. 1 Decembrie 1918, nr. 8, Bl. S8B, cartier Micro 14 și  are o suprafață totală de 357 mp, sala de vânzări ocupând 245 mp.

Magazinul deschis joi, 14 iulie, la Târgoviște, Jud. Dâmbovița,  funcționează în format Standard pe Str. Avram Iancu  nr. 10. Suprafața sa totală este de 631,31 mp, sala de vânzări ocupând 373 mp.

Tot pe 14 iulie a fost inaugurată și unitatea din Alba Iulia, Jud. Alba. Magazinul funcționează în format City și se află pe Str. Frederic Mistral nr.1, Bloc Parc 1, având o suprafață totală de 406 mp din care sala de vânzări ocupă 240 mp.

Prin cei peste 9500 de angajați și prezența în 199 de localități din toate județele și municipiul București, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

PROFI

Prezentă în 198 de localități din toate județele țării, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România. Cu peste 9500 de angajați care lucrează în 191 de localități din toate județele, acesta este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *