PROFI inaugurează două magazine și o platformă logistică pentru legume și fructe

PROFI a deschis azi, 26 septembrie, un nou magazin la Constanţa, ieri, 25 septembrie, unul la Oradea, iar duminică trecută a fost inaugurată o platforma de legume şi fructe la Timişoara, lanţul extinzându-şi astfel reţeaua la 248 de magazine şi mărindu-şi considerabil capacitatea logistică.

PROFI Constanta TomisMagazinul din Constanţa este o unitate în format standard amplasată pe Bulevardul Tomis la numărul 318, cu o suprafaţă totală de 584 mp din care sala de vânzări măsoară 370 mp. Acesta este al optulea PROFI din municipiul Constanţa, în judeţ mai existând o unitate la Mangalia.

Al cincilea magazin PROFI din Oradea s-a deschis în format PROFI City pe stradă Sovata nr.50, cu o suprafaţă totală de 443 mp, spaţiul de vânzări acoperind 265 mp. În Oradea mai există trei unităţi City şi una standard, iar la nivelul judeţului Bihor, PROFI este prezent cu un total de opt magazine.

PROFI Platforma fresh TimisoaraNoua platformă deschisă lângă Timişoara, în comună Ghiroda, pe Calea Aviatorilor nr.4, este cea mai mare dintre platformele de legume-fructe ale PROFI, ea întinzându-se pe o suprafaţă totală de 2.700 mp şi având şi o zona de cross-docking. Celelalte au fost inaugurate la Cluj-Napoca tot în acest an, şi la Chiajna, lângă Bucureşti, la finalul anului trecut.

Pe lângă aceste platforme pentru legume şi fructe proaspete, PROFI mai deţine în prezent două centre logistice la Cluj-Napoca şi la Ariceştii Rahtivani, lângă Ploieşti. Astfel, PROFI deţine în prezent 33.379 mp de spaţii logistice.

Continuându-şi politică ambiţioasă de dezvoltare începută în urmă cu cinci ani, PROFI se situează în acest moment pe un confortabil loc doi în rândul retailer-ilor moderni din ţară, având 248 de magazine în 121 de localităţi din 40 de judeţe, şi peste 6.000 de angajaţi.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Un comentariu la „PROFI inaugurează două magazine și o platformă logistică pentru legume și fructe”

  1. Pingback: News from romanian food retail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *