Next_Capitall

PROFI inaugurează încă patru magazine

PROFI a încheiat săptămâna cu noi magazine la Dragomirești, Flămânzi, Ivănești și Timișoara. 

PROFIDe joi, 4 august, locuitorii din orașul Dragomirești, Jud. Maramureș, beneficiază de produsele de calitate la prețuri avantajoase din cadrul magazinului PROFI situat pe strada 1 Decembrie 1918. Funcționând în format LOCO, magazinul are o suprafață totală de 395 m2 din care sala de vânzări acoperă 284 m2.

Și locuitorii orașului Flămânzi, Jud. Botoșani, se bucură acum de un magazin PROFI, tot în format LOCO. Cu o suprafață totală de 450 m2 și o sală de vânzări de 196 m2, acesta se află pe strada Dimitrie Iov, nr. 260.

La rândul lor, timișorenii beneficiază de încă un magazin PROFI, al 23-lea. Acesta funcționează în format CITY la parterul  blocului 9, pe Intrarea Doinei, acoperind 360 m2, din care sala de vânzări este de 235 m2.

Vineri, 5 august, s-a deschis și primul magazin PROFI din comuna Ivănești, Jud. Vaslui, în format LOCO. Unitatea funcționează la numărul 98 pe Strada Principală, dispunând de o suprafață totală de 365 m2, cu o sala de vânzări de 239 m2.

PROFI își desfășoară activitatea cu încredere, implicare și pasiune, valori pe care le recunoaște și la sportivele din componența echipei naționale de handbal feminin, cărora le urează succes nu doar la meciul de mâine noapte ci și în celelalte faze ale competiției astfel încât să revină acasă cu lauri olimpici.

Cu peste 10.000 de angajați care lucrează în 428 de magazine din 203 localități, PROFI este rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică din România, și care continuă să se dezvolte într-un ritm de cel puțin 100 de magazine pe an.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI inaugurează încă patru magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: